Höstterminen 2023

Cheerleadingen har startat igen och alla våra grupper är i full fart med sina träningar. Vi har blivit både fler aktiva men också fler ledare, vilket vi tycker känns super roligt! Den här hösten har vi fokuserat på att vidareutbilda våra ledare för att hänga med i alla våra aktivas utvecklingsfaser. 

Nytt för denna säsong är också att vi arbetar med unga hjälptränare i våra yngre grupper. Detta för att vi tror på att det bidrar till extra träningsglädje samt utveckling för alla. 

Här är våran yngsta grupp Gooseberries 

Dom tränar Micro-cheer gång i veckan och är en otroligt glad och sprallig grupp. 

Blueberries 

Miniminior träningsdag tränat engång i veckan. Många här har gått i cheerleading redan ett år medans några är helt nya. Super roligt att blueberries vuxit och blivit fler! 

Cloudberries

Vårt Minior träningslag, vi tränar och förbereder detta lag för så småningom bli ett tävlingsförberedandelag. Här är det allra flesta nya i laget men några har också tränat redan ett år med oss!  

Vårt tävlingslagföeberedandelag IRON 

Detta är vårt största lag med hela 25 aktiva både tjejer och killar. Vi tränar för att kunna tävla och kommer snart att vara med i vår första tävling. 

IRON hade också en otroligt bra träning tillsammans med Anne-Laure i söndags. Anne-Laure är aktiv som tränare i Maif Gymnastik och vi är alla tacksamma att vi lyckades få till ett pass med henne!