Nyheter

Svenska Gymnastikförbundet

  • Fyra fantastiska förebilder inom Svensk Gymnastik har fått RF:s förtjänsttecken; Per Sjöstrand, Pernilla Eriksson, Malin Eggertz Forsmark och Agneta Nyman. Stort grattis!
  • I Uppsala den 26-28 maj genomförs Riksidrottsmötet (RIM). RIM är idrottsrörelsens högsta beslutande organ och samlar 71 förbund samt RF och SISU Idrottsutbildarna.
  • Den 1 juni tillträder Stefan Höög som doktorand på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm med fokus på praktiknära forskning kring belastning och skadeförebyggande insatser inom truppgymnastik. Tjänsten är tillsatt genom ett samarbete mellan GIH, Naprapatförbundet och Gymnastikförbundet.
  • Känner du en gymnast som skadat sitt korsband? De kan nu bidra till forskning om rehabilitering och återgång till gymnastik efter en korsbandsskada genom att besvara en webenkät. Studien genomförs av Karolinska Institutet och har som syfte att kunna förbättra rehabiliteringsprocessen hos gymnaster.
  • På Lillsveds gymnastik- och idrottsfolkhögskola togs under en helg i maj nästa steg för att komma närmare en lansering av de fyra nya gruppträningskurserna.

Gymnastikförbundet Norr

RSS-fel: WP HTTP Error: cURL error 7: Failed to connect to idrottonline.se port 443 after 11 ms: Couldn't connect to server