Nyheter

Svenska Gymnastikförbundet

  • Med många finalplatser blev det en intensiv dag för de svenska gymnasterna på NM i trampolin och DMT. Det blev en bra svenskdag där totalt åtta medaljer plockades med hem i seniortävlingen.
  • Sverige fortsätter briljera i truppgymnastik och har som enda nation tagit hem medaljer i alla klasser under EM i Baku. Under lördagen blev det silver till seniordamerna och seniorherrarna samt brons till mixedlaget.
  • De svenska juniorlagen har tävlat final idag på EM i truppgymnastik i Baku, Azerbajdzjan. Det blev en strålande dag för svensk del med tre av tre möjliga medaljer och juniordamerna knep dessutom den ädlaste valören.
  • Under torsdagen var det seniorernas tur att inta tävlingsgolvet på EM i truppgymnastik i den azerbajdzjanska huvudstaden Baku. Alla de tre svenska seniorlagen stod för fina prestationer och är vidare till lördagens TV-sända final.
  • Den 5 november bjuds du in till en digital föreläsning om urinläckage och bäckenbottenproblematik i samband med träning. Under föreläsningen kommer vi att presentera ett särskilt framtaget stödmaterial och ge möjlighet att ställa frågor, både anonymt och öppet.

Gymnastikförbundet Norr

RSS-fel: WP HTTP Error: cURL error 7: Failed to connect to idrottonline.se port 443 after 8 ms: Could not connect to server